Fælles efterårsmøde 25.september 2016

På en smuk sensommer søndag var det i år Lemvigs tur til at være vært ved det fælles efterårsmøde for De grundtvigske Valgmenigheder i Midt- og Vestjylland.

Efter gudstjenesten i Johanneskirken fulgte mange med Daniel bag om kirken for at se på billedhuggeren Torvald Westergaards skulpturpark og videre et lille stykke med skulpturstien ned ad staionstrapperne til et udsigtspunkt, hvorfra vi kunne nyde den imponerende udsigt over hele byen og fjorden og samtidig gav Daniel os et godt indblik i byens historie.

Klokken 11.45 var der frokost/middag (dansk bøf) i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Inden eftermiddagens foredrag fik vi igen mulighed for at komme ud og nyde solen.

Foredragsholder var valgmenighedspræst i Kjellerup, Johan Christian Nord, som havde kaldt sit foredrag ”Holger Danske og Fredens Engel – nogle tanker om folkelig hårdhed og kristelig mildhed”,

Mange havde efterfølgende spørgsmål/kommentarer til foredraget – så sanghalvtimen med Hans blev afkortet for så nogenlunde at overholde tidsplanen.

Det musikalske stod Svend Burchardt for.

En helt igennem vellykket dag med godt 100 deltagere.