Autorisation til skat (Word)

Autorisation til skat (Pdf)

Møder og arrangementer

Præstens side

Højskoletur 2019
Drømmen om Amerika

Klik på billedet for yderligere oplysninger.

Er du interesseret i at vide mere om menigheden eller måske anmode om medlemskab, er du også velkommen til at kontakte præsten.
Se evt under Medlemskab i menuen til venstre.

Valgmenighedens kirke - Johanneskirken, ligger centralt i Lemvig By. Se kort

Kunst i salen

I januar og februar måned udstiller Kirsten Yde og Anna Grethe Bundgaard:
Kirsten Yde har boet på Venø de sidste 25 år. Hun skriver om sit arbejde:
"Lysets evige skiften er mit foretrukne motiv. Farverne på himlen som spejler sig i Limfjorden og på øen, bliver jeg aldrig træt af at se på.
Jeg syntes akvarellens lyse og lette gennemsigtighed passer godt til de stemninger, jeg forsøger at skabe i mine billedet.
I sommer var der 12 kunstner fra Struer -området der fik sammen om at starte galleri Torvegade 1, Struer. Der er her jeg har fået et samarbejde med Anna Grethe Bundgaard at kende.
Jeg har også et lille sommergalleri på Venø Havn, hvor jeg holder åben når vejret tillader det."

Anna Grethe Bundgaard er 61 år kommer fra Hjerm og arbejder i Sparekassen Thy i Struer. Hun skriver om sig selv:

"Jeg maler i min fritid og har gjort det i ca 15 år. der er akryl farve jeg arbejder med og jeg bruger mange ting i mit maleri som f.eks. sand, spartelmasse, silkepapir, sækkelærred m.m.
Jeg arbejder med pensel, spartel og fingrene når jeg laver mine malerier.

Det er meget forskelligt det jeg laver - men mest abstrakt i stærke farver.
Jeg lader mig inspirere af min hverdag, stemningen omkring mig, samt naturen her i det vestjyske.

Jeg bruger maleriet til afstresning i en travl hverdag - dejligt at arbejde i en verden hvor resultatet ikke er bestemt."

Salen på Kirkevej 2 vil normalt være åben alle ugens dage kl.13.00-17.00.
Evt. spørgsmål tlf.97 88 97 88.

Kirkerummet
Lemvig Valgmenighed, Kirkevej 4,
7620 Lemvig,.

Kirkebladet

Valgmenighedens kirkeblad udkommer 3 gange om året.
Bladet uddeles til alle medlemmer af menigheden, men kan også læses på disse sider.
Klik på bladet.

Foreningen af Grundtvigske valg- og frimenigheder

Lemvig og Omegns
Valgmenighed