Drømmen om Amerika

Autorisation til skat (Word)

Autorisation til skat (Pdf)

Møder og arrangementer

Præstens side

Er du interesseret i at vide mere om menigheden eller måske anmode om medlemskab, er du også velkommen til at kontakte præsten.
Se evt under Medlemskab i menuen til venstre.

Valgmenighedens kirke - Johanneskirken, ligger centralt i Lemvig By. Se kort

Kunst i salen

Månedens udstilling i oktober er malerier af Kirsten B. Ovesen, der bor i Mejrup.
KBO er tidligere folkeskolelærer og har altid holdt af at tegne og male. "Jeg nyder, at jeg nu kan gøre det, når jeg vil," skriver hun.
Kirsten Ovesen var i mange år optaget af at male blomster, hvor hele farvepaletten kan tages i brug.
De senere år er det også blevet til landskaber, portrætter, dyr, huse m.m., og teknikken er gået fra oliefarve og akvarel til næsten kun akryl på lærred.
"At male er den mest koncentrerede og afslappende beskæftigelse, jeg kender," siger Kirsten B. Ovesen

Kommende udstillinger.
November/december: Billedskolen for børn.

Salen på Kirkevej 2 vil normalt være åben alle ugens dage kl.13.00-17.00.
Evt. spørgsmål tlf.97 88 97 88.

Kirkerummet
Lemvig Valgmenighed, Kirkevej 4,
7620 Lemvig,.

Kirkebladet

Valgmenighedens kirkeblad udkommer 3 gange om året.
Bladet uddeles til alle medlemmer af menigheden, men kan også læses på disse sider.
Klik på bladet.

Foreningen af Grundtvigske valg- og frimenigheder

Lemvig og Omegns
Valgmenighed