Oprettelse af autorisation til skat

Fornyelse af autorisation til skat

Møder og arrangementer

Præstens side

Forårsudflugt til København og Nordsjælland

Klik på billedet for yderligere oplysninger.

Er du interesseret i at vide mere om menigheden eller måske anmode om medlemskab, er du også velkommen til at kontakte præsten.
Se evt under Medlemskab i menuen til venstre.

Valgmenighedens kirke - Johanneskirken, ligger centralt i Lemvig By. Se kort

Kunst i salen

I februar og marts udstiller Mona Boel Wøbbe.

Hun skriver om sig selv og sin kunst:
Mona Boel Wøbbe "Jeg er født og opvokset med saltvand, sol og blæst i Paris ved Lemvig og bor nu i Holstebro.
Jeg har altid været kreativ og brugt mine hænder, været nysgerrig på at lære nyt og prøve ting af.
Det betyder også, at det jeg arbejder med og har i fokus hele tiden ændre og udvikler sig. Det jeg lavede for to år siden, kan være langt fra det jeg laver i dag.
Dog har mine motiver de sidste år hovedsageligt været portrætter af mennesker, der har levet på kanten af livet samt tegninger af dyr.
Jeg arbejder mest med akrylmaling og oliepastelfarver men leger også med mere flydende medier som tusch og blæk. Jeg blander gerne teknikker og materialer både i mine billeder og skulpturer.
Jeg maler først og fremmest for min egen fornøjelses skyld. Jeg finder ro og energi i den kreative verden, hvor håndens arbejde tolker og videregiver tankernes veje.
Jeg har haft værker med på Gimsinghoveds censurerede Efterårsudstilling, på Kunstforeningen Limfjordens Forårsudstilling og på forskellige private og offentlige fællesudstillinger."

Mona Boel Wøbbe
Salen på Kirkevej 2 vil normalt være åben alle ugens dage kl.13.00-17.00.
Evt. spørgsmål tlf.97 88 97 88.

Kirkerummet
Lemvig Valgmenighed, Kirkevej 4,
7620 Lemvig,.

Kirkebladet

Valgmenighedens kirkeblad udkommer 3 gange om året.
Bladet uddeles til alle medlemmer af menigheden, men kan også læses på disse sider.
Klik på bladet.

Foreningen af Grundtvigske valg- og frimenigheder

Lemvig og Omegns
Valgmenighed