Prædiken
 Tidligere arrangementer

Møder og arrangementer

Søndag den 18. september 2022 kl. 10.30
Høstgudstjeneste med frokost og sang

Efter høstgudstjenesten er der fællesfrokost med smørrebrød i kunst- og forsamlingssalen. Af hensyn til bestilling af smørrebrød er der senest frist for tilmelding til formanden senest onsdagen før, den 14. september. Frokosten koster 50 kr.

Søndag den 9. oktober 2022
Efterårsmøde for Midt- og Vestjyske Valgmenigheder

Kl. 10.30  Gudstjeneste i Vind kirke, v. Finn Tarpgaard
Kl. 12.00  Middag i Vind Landsbycenter
Kl. 12.45  Sangkvarter
Kl. 13.00  Foredrag ved Michael Brautsch
"Et servicetjek på tilværelsen"
Kl. 14.30  Kaffe, sang og afslutning

"Kom og få renset ørerne med dette både morsomme og tankevækkende foredrag af sognepræst Michael Brautsch. "

Oplægget vil, med Shakespeare, Karen Blixen, gamle Odin og verdenslitteraturen, belyse hvor vigtigt det er at standse op og spørge sig selv, hvilke værdier der tæller, og hvad ethvert anstændigt menneske må overveje inden familien stiftes, mens børnene vokser op og inden pensionen kommer og plejehjemmet venter. Kort sagt: Er det vigtigt: Troen, håbet og kærligheden, og hvad er egentlig meningen med det hele?

Tilmelding: Til 97472413 eller praest@avv-valgmenighed.dk Tilmeldingsfrist: Den 2. oktober 2022 Pris: 250 kr. Vind kirke, Råstedvej 2, 7500 Holstebro, Vind Landsbycenter, Holstebrovej 20, 7500 Holstebro Arrangeret af Aulum-Vinding-Vind Valgmenighed.

Tirsdag den 18. oktober 2022 kl. 19.00
Kulturnat i Johanneskirken

Vores ottekantede kirke på bakketoppen åbner denne kulturnat døren op for et magisk musik-univers, hvor religion, kultur, kunst, fortællinger, poesi og melodi forbinder os med hinanden lokalt og globalt.

Kig indenfor i varmen og lyt til tonerne af bossa novaens fader, Antonio Carlos Jobim og mange andre.
Se udvalgte filmklip i kirken og hør historien om bagsiden og blomstringen af bossa nova, den brasilianske bølge af samba og jazz, der opstod i Rio de Janeiro i 1959.

Nyd en alkoholfri caipirinha med lime, knust is, rørsukker og tonic - eller smag den berømte caldosuppe fra det latinamerikanske køkken.

Kom og deltag i vores kulturnatskonkurrence, der går ud på følgende: Skriv et digt, en sang, en bøn eller en kort fortælling fra en hverdagssituation eller rejse I har været på over kulturnatstemaet: Bagsiden.
Vinderen vil blive kontaktet ugen efter og modtage sin præmie.

Der vil også være mulighed for at prøve at spille på forskellige instrumenter og trommer fra Brasilien for alle livsaldre og barnesjæle, der har lyst til at gå på opdagelse i rytme og sang.

I forsamlings- og kunstsalen er der folkedans med levende musik og violinspil.
Arrangementet er gratis og alle er velkomne! Arrangeret af Lemvigegnens Folkedansere.

Mandag den 7. november kl.16.00
Filmeftermiddag med "Onkel" i Biohuset - sammen med Bøvling Valgmenighed

Filmen Onkel havde danmarkspremiere i Tønder den 8. november 2019 og er produceret for beskedne 3,5 millioner kroner med støtte fra Det Danske Filminstitut.
Onkel har udelukkende lokale sønderjyske amatørskuespillere i de bærende roller.
Instruktøren Frelle Petersen har castet de medvirkende indenfor en radius af 15 km for at opnå den korrekte dialekt af sønderjysk.
Filmen har været nødt til at blive tekstet for resten af Danmark.
Han har i sin research til filmen i 3 måneder boet og hjulpet til med arbejdet på gården "Stenbæk", mellem Tønder og Løgumkloster hvor filmen foregår og er en virkelighedsnær skildring af landbrugslivet.
De to hovedroller spilles af virkelighedens onkel og niece Jette Søndergaard og Peter Hansen Tygesen.
"Onkel" handler om familiebånd, pligtfølelsee og hvornår skal man tage sig af sig selv.
Pris for film og forfriskning: 50 kr

ohWebdesign