Prædiken

Lørdag den 25. juni 2022
Foreningen af Grundtvigske Valg- og Frimenigheders årsmøde i Ubberup

Ubberup Højskole

Fra kl. 9.30  Velkomst og kaffe i Samlingssalen ved siden af valgmenighedskirken
10.30   Gudstjeneste i Ubberup Valgmenighedskirke v. valgmenighedspræst Anna Monrad
Efter gudstjenesten bevæger alle sig over til Ubberup Højskole (enten i bil eller til fods).
Resten af dagens program finder sted på Ubberup Højskole.
12.30   Frokost i højskolens spisesale Ask og Urt.
Drikkevarer kan købes.
14.00  Generalforsamling i højskolens foredragssal i bygningen "Nærheden".
16.00  Kaffe og kage
16.45  Foredrag ved Rasmus Birkerod: "Maries Rum. Himmeltanker fra kældermørket"
Rasmus Birkerod er uddannet journalist og rejseleder.
Rasmus var ophavsmand til og vært på det prisvindende TV-program "Præstens Lektie", som kørte i 11 år på TV2 ØST.
Ud over sine rejser til Israel/Palæstina er Rasmus i øjeblikket aktuel med sin podcast "Maries rum".
Maries Rum er et samtaleprogram, som optages i netop det kælderværelse under godset Rønnebæksholm, hvor Marie Toft engang samlede folk fra egnen til spirituelle samtaler.
I hvert af programmerne inviterer Rasmus Birkerod en præst og en kendt dansker til en samtale om tro, eksistens og livsforandrende erfaringer.

Når Rasmus kommer til vores Årsmøde på Ubberup Højskole, er det os, der bliver inviteret til at dykke ned i de eksistentielle spørgsmål.
Emnerne spænder vidt: den uventede kærlighed, den dybe sorg, det okkulte, meningsløsheden og taknemmeligheden.

Rasmus Birkerod er kendt som en dygtig og nærværende foredragsholder.
På en jordnær og slagfærdig måde får han sine tilhørere engageret og involveret i de store spørgsmål, som vedrører os alle.
18.30   Festmiddag i Højskolens spisesale Ask og Urt. Drikkevarer kan købes.
Efter middagen er der mulighed for at blive til aftenhygge, hvor vi synger et par sange.
Adresser:
Ubberup Valgmenighed. Tingvejen 47, 4400 Kalundborg
Ubberup Højskole. Højskolevej 6, 4400 Kalundborg

Senest tilmelding og betaling til formanden den 1. Juni 2022.
Pris pr. person: 450 kr.
Kontakt Bodil Jensen: Tlf. 21745023, e-mail: bodil_jensen(a)hotmail.com